Pentru toți părinții fani ai jocului Angry Birds și nu numai astăzi vă prezentăăăm ouăle de Paște care aduc jocul și în ziua sărbătorii creștine. Cu alte cuvinte, începem de luni să ne gândim la week-end și la faptul că duminica aceasta sărbătorim Paștele. 😀
Vă spun de pe acum că nu a fost ideea mea, deși mi-aș fi dorit să fie, ci este un proiect al dominikaturek.com, dar mi-a plăcut atât de mult încât nu am cum să nu vă povestesc și vouă. În plus, știu că mulți dintre părinții care au iPhone, iPod touch ori iPad nu s-au lăsat până nu s-au jucat ore întregi cu Angry Birds. Așadar, dragi mămici dacă tăticii sunt fani ai jocului ați putea să le faceți o surpriză cu ajutorul celor mici. Problema se pune și invers, așa că tăticilor dacă mamele au stat cu telefonul în mână și nu l-au lăsat până nu au terminat un anumit nivel nu mai stați pe gânduri. Unde mai pui și faptul că cei mici vor participa cu drag la decorararea păsărilor și se vor distra când le vor vedea terminate.
Revenind la “ouăle noastre” aveți nevoie de:

  • șervețele
  • spumă poliuretanică
  • ace de gămălie
  • lipici
  • culori și hârtie colorată
  • acuarele și pensule
  • bețișoare


Cred că pașii pe care trebuie să îi faceți sunt destul de simpli și intuitivi, nu? Mai întât ar trebui să lăsați să se întărească o anumită cantitate de spumă poliuretanică. Câtă spumă? Depinde mult de câte ouă vreți să aveți în final. După ce s-a uscat bine spuma decupați în formă de ouă și începeți să le colorați/desenați/lipiți ochi și cioc sau ce le mai trece prin cap copiilor. La final nu mai trebuie decât să așteptați să se usuce lipiciul ori acuarelele și să înfigeți în fiecare ou câte un băț.
Taaaaadaaaam: aveți ouă Angry Birds. Singurul lucru de care ar trebui să mai țineți cont ar fi ca fețele păsărilor să semene cât de cât cu cele din joc, dar dacă cei mici au o zi plină de imaginație de ce să nu îi lăsați să se joace așa cum vor ei, nu?
Ce spuneți, încercați? 🙂