Aptamil
Sistemul imunitar este important nu numai împotriva infecțiilor, dar și pentru rolul său esențial în prevenirea alergiilor.
Laptele matern conține nutrienți care au un impact major asupra formării bacteriilor în intestinul copilului. Acesta asigură dezvoltarea rapidă a unei flore intestinale sănătoase la bebeluș și, în consecință, sprijină dezvoltarea sistemului imunitar. Unul din “factorii protectori” importanți al laptelui matern este conținutul sau de oligozaharide; acestea sunt o componentă esențială a laptelui matern și sunt prezente într-o proporție apropiată de cea a proteinelor.
De aceea, Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca bebelușii să fie alimentați exclusiv la sân cel puțin în primele 6 luni de viață.
Dar ce se întâmplă dacă, din diferite motive, mămica nu mai poate alăpta?
Inspirat de laptele matern, Aptamil este singura formulă de lapte care conține IMMUNOFORTIS- un compex de galactoologozaharide și fructooligozaharide (GOS/FOS), patentat și testat clinic, ce favorizează creșterea “bacteriilor sănătoase”, oferind în acest fel protecție contra infecțiilor respiratorii și gastrointestinale.
Combinația de GOS (galactooligozaharide) 90% și FOS (fructooligozaharide) 10% are beneficii similare laptelui matern: reduce riscul reacțiilor alergice cu până la 58%, reduce riscul infecțiilor gastrointestinale cu până la 50%, reduce riscul infecțiilor aparatului respirator cu până la 46%.