kidcoaf
Să presupunem că mami are nevoie de o nouă tunsoare de început de an. Și dacă tot se duce la coafor, s-a gândit că ar mai merge și o nuanță nouă la păr, iar unghiuțele merită și ele ceva atenție.
Vine piticu și are și el un ciuf ce stă fix pe frunte. Copilul e mai fițos, vrea tunsoare cu stil, că doar nu trebuie să râdă gașca de pici de el când se duce la joacă. Și că tot veni vorba de joacă, parcă ar fi mai bine să meargă la distracții nu la frizer.
Unde-i tundem pe cei mici? Și unde-i mai și distrăm? Vă spuneam mai sus că am descoperit Kidcoaf, unde sunt așteptate și mămicile, iar copiii au un loc de joacă supravegheat, numai bun de testat înainte să se așeze cuminți pe “scaunul de tortură”. 🙂
petrecere copii
Apropo de scaune, picii nu trebuie să stea pe scaun ca să fie tunși, singura condiție este să fie cât de cât nemișcați. Nu de alta, dar tunsoarea asimetrică nu mai este la modă de ceva timp. Și dacă e musai de stat pe scaun, trebuie să vă spun că cele mai multe dintre scaune sunt de fapt tot felul de personaje din desene animate ori filme, așa că prichindelul le va îndrăgi sigur, sigur!
Voi unde-i tundeți pe ai voștri?

CONTACT Kidcoaf
Str. Poiana Narciselor n.1, sector 1
Telefon: 021.3136.796 ; 021.3136.796
Mobil: 0756.049.976
email: office@kidicoafclub.ro
Program de lucru:
luni – duminică 10.30 – 19.30
duminică numai cu programare

Sursă foto: Kidcoafclub.ro.