desene animate 2011
Gnomeo and Juliet – fantasy, familie
Gnomeo and Juliet este o animaţie de familie produsă de Walt Disney care îi are ca protagonişti pe un pitic de grădină, pe nume Gnomeo (vocea lui James McAvoy pe care-l ştiţi din Atonement) şi pe Juliet (vocea lui Emily Blunt, cunoscută în special din The Devil Wears Prada). La fel precum în piesa lui Shakspeare, Romeo şi Julieta, piticii de grădină roşii (Capulet) sunt în conflict cu piticii de grădină albaştri (Montagues), iar Gnomeo (pitic albastru) se îndrăgosteşte de Juliet, care face parte dintre piticii roşii. Animaţia este făcută de cei care au făcut şi Shrek 2, iar coloana sonoră este asigurată de muzica lui Elton John.

Rango – acţiune, aventură
O animaţie plină de acţiune şi aventură care îl aduce în prim plan pe Rango (vocea lui Johnny Depp), un cameleon care nu a reuşit să se acomodeze cu mediul şi care ajunge într-un orăşel din Vestul Sălbatic plin de bandiţi şi este forţat de împrejurări să-l protejeze.

Cars 2 – comedie
Dacă în primul desene animat Cars, Lightning McQueen se împrieteneşte cu Mater şi învaţă să ceară ajutorul celor din jur, în Cars 2, Lightning McQueen participă într-o cursă cu masini foarte puternice pentru a salva lumea.

Kung Fu Panda 2
În prima animaţie Kung Fu Panda, ursul panda Po devine maestru kung fu cu ajutorul broaştei ţestoase Oogaway, iar în Kung Fu Panda 2, Po împreună cu prietenii lui se alătură unui alt grup de luptători pentru a lupta împotriva unui duşman mai vechi care plănuieşte să distrugă kung fu-ul folosidu-se de o armă secretă. Pe lângă Jack Black (vocea lui Po) şi Angelina Jolie (vocea lui Tigress) în desenele animat Kung Fu Panda 2 veţi auzi şi vocea lui Gary Oldman (Lord Shen).

Mars needs mom – aventură, comedie
Milo este un copil care nu-şi ascultă mama, dar care învaţă să o aprecieze după ce aceasta este răpită de extratereştrii. Vocea lui Milo este a actorului Seth Green, iar din vocea mamei o veţi recunoaşte pe Joan Cusack care de altfel a fost şi vocea personajului Jessie the Yodeling Girl din seria de desene animate Toy Story.

Arthur Christmas – acţiune, fantasy
O poveste de Crăciun, care va ajunge la noi abia la Crăciunul din 2011, despre cum face Moş Crăciun să aducă toate darurile la copii într-o singură noapte şi despre Arthur (fiul lui Moş Crăciun) care  are de rezolvat treburi urgente până de Crăciun. Vocea lui Arthur este cea a actorului James McAvoy din Gnomeo and Juliet.

Rio – familie, aventuri, comedie
Cei care au făcut trilogia Ice Age ne propun pentru 2011 o animaţie despre un papagal Ara Macao pe nume Blu care este nevoit să călătorească din micul oraş Minnesotta tocmai în Rio de Janeiro, pentru că este singur mascul din specia lui şi trebuie să perpetueze specia cu  Jewel  – o femelă Ara Macao. Vocea lui Blu este cea a lui Jeese Eisenberg pe care l-aţi putut vedea în Reţeaua de Socializare, iar în vocea  papagalului femela Jewel o veţi recunoaşte pe Anne Hathaway.

Tu ce desene animate aştepţi să vezi in 2011?

Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani