cel mai trasnit manual de gatit pentru copii
Nana Pit lansează mâine, 22 decembrie, una dintre cele mai așteptate cărți atât de copii, cât și de părinți – “Cel mai trăsnit manual de gătit pentru copii”. Cartea va cuprinde cele mai frumoase povești și cele mai gustoase rețete pe care le poate găti orice copil isteț.
În manualul/carte cei mici se vor întâlni cu Timi Burtică și cu toți cei care locuiesc în Orașul Deliciilor, unde școala se află pe strada Pilaf cu Ciuperci și Primăria este la intersecția străzilor Costița cu Fasole Bătută. Personajul principal este Timi Burtică ce se mândrește cu o bucătărie unde experimentează tot felul de rețete, pe care le face cu ajutorul prietenului Gălușcă și Smântânică.
Lansarea cărții de gătit pentru cei mici are loc, așa cum vă spuneam și mai sus, mâine, pe 22 decembrie, începând cu ora 17.30 la hypermarketului Real din AFI Palace Cotroceni, la un cooking show susținut chiar de Nana Pit. De la eveniment nu lipsește nici Dan-Silviu Boerescu (Bucătărescu).
Noi abia așteptăm să ne bucurăm de carte. Vă mai spunem că “Cel mai trăsnit manual de gătit pentru copii” costă 39 de lei și cartea poate fi achiziționată de la Lifestyle Publishing, dar și că promitem să încercăm rețetele și să revenim aici cu rezultatele noastre, indiferent dacă vom avea motiv de laudă sau… nu 🙂
copii mancand

Premiem mâncăciosii

Sigur aveți o poză cu cel mic când mănâncă!
Arătați-ne și nouă! Fie că e plin din cap până-n picioare de piure sau a învățat deja să nu mai împartă mâncărica lui cu podeaua, hăinuțele, părinții și tot ce îl înconjuară 🙂
Așteptăm fotografiile pe pagina noastră de Facebook, până pe 10 ianuarie, și 4 cei mai mâncăcioși dintre mâncăcioși primesc “Cel mai trăsnit manual de gătit pentru copii” de Nana Pit.
La final nu vă putem spune decât… Poftă bună!
Sursă foto secundară: chimothy27/Flickr.com.