Atunci când timpul trece atât de repede încât nici nu-ți dai seama când e luni și când s-a terminat săptămâna o cină romantică în doi se poate lăsa așteptată… destul de mult.
Cum vă sună dacă, pentru un comentariu la unul dintre localurile pe care le-ați încercat, ați câștiga o cină ca-n filme și ați intra și în cursa pentru un aparat foto digital Sony și 2 bilete de avion dus întors București – Viena?
Getlokal.ro ne invită la concurs, iar pentru a intra în competiție nu trebuie decât să scriem un comentariu la oricare dintre locurile pe care le-am încercat și ne-au plăcut ori ba. Dacă nu aveți încă un cont pe site, puteți să vă faceți unul – durează foarte puțin și e extrem de util, mai ales pentru prietenii voștri care vor să se ducă într-un local pe care l-ați încercat și vor să afle cât mai multe opinii sincere despre acel loc. Să presupunem, de exemplu, că o familie vrea să iasă într-o seară într-o cafenea cu cei mici de mână. Nu știu dacă acel loc este de nefumători sau dacă e unul child-friendly, dacă se găsește în meniu și ceva special pentru copii ori dacă au scaune pentru bebeluși. Pot afla toate acestea de la cineva care a fost acolo și care a scris o opinie sinceră pe site.
Ca și concluzie: dacă vă face cu ochiul o cină romatică în doi, un aparat foto digital Sony sau două bilete de avion dus-întors București-Viena, atunci trageți cu ochiul pe concursul Getlokal.ro. 🙂
V-am spus că un simplu comentariu vă mai poate aduce săpămânal și un aparat foto digital Sony? Numai bun de folosit în vacanța de la Viena am spune, dar cum știm că voi plecați des în city break-uri aparatul foto vă va fi util în orice escapadă.
Apoi, pentru că v-ați dat cu părerea despre localurile din București aveți 3 șanse săptămânale și la cine romantice în doi. Despre toate premiile și toate detaliile concursului veți putea citi mai multe pe Getlokal.ro, o să vă placă.