Despre Mandala v-am mai povestit și acum un an și, în mare, nu s-a schimbat nimic de atunci, în sensul că a rămas unul dintre localurile mele preferate atunci când vreau să mânănc ceva bun și să am parte de o atmosferă plăcută.
Am ajuns aici în timpul săptămânii într-o seară și localul era gol. Cu atât mai bine, pentru că am putut să am parte de o seară în liniște, cu muzică ambientală pe fundal.
De ce-mi place aici? Pentru că, dacă prin alte localuri, trebuie să caut pagina cu mâncare vegetariană aici tot meniul este destinat celor care s-au decis să mănânce sănătos.
Ba chiar au și băuturi speciale, naturale, amestecuri cu tot felul de lucruri gustoase. Eu am încercat ceva cu lapte, mango și iaurt și credeți-mă că dacă nu-mi era foarte foame mă opream la asta pentru că era și gustos și consistent. În plus, este unul dintre puținele locuri unde există bere de ghimbir, de mai multe feluri chiar. Apropo de mâncare, zic să mă întorc la asta. Prețurile chiar nu sunt ridicate (am pozat câteva pagini din meniu, fotografiile le găsiți mai jos în galeria foto) și puteți accesa și meniul lor pe site-ul Mandala.
Ce mi-a plăcut și mai mult este că totul se face pe loc. Nimic nu este de pe o zi pe alta. Acest lucru are și un efect mai puțin plăcut, pentru că trebuie să aștepți un pic pentru a ți se aduce comanda, dar eu prefer așa.

În local fumatul este interzis, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru și copiii au loc berechet de joacă, căci mesele nu sunt, ca în alte părți, lipite unele de altele.
Ca și concluzie: profitați de zilele acestea când încă mai e frig afară și ieșiți cu prietenii și cu cei mici la Mandala, o să vă placă. 🙂
PS – pe 9 și 10 martie putem gusta și mucenici la Mandala.

Contact:

Telefon rezervări restaurant și comenzi : 0728.984.094
Locație MANDALA CLUB: Str. Paleologu nr.20 (zona Mântuleasa), București
Pe strada Paleologu nu mai circulă tramvaiul, iar cu mașina se circulă acum în sens unic (dinspre zona Udriște – Mântuleasa, spre Bd. Carol – Biserica Armenească).
[nggallery id=121]