Cei care au ajutat-o să-şi facă loc prin omăt au fost cei de la Duck Duck Moose, creatori de aplicaţii educaţionale pentru copii.

Copilul se înregistrează în timp ce desenează

Ce are nou aplicaţia faţă de alte aplicaţii de colorat? Răspunsul este că îmbină coloratul cu partea audio, astfel încât copilul poate înregistra un mesaj, eventual povestea desenului sau cui il dedică. Asta pe lângă cele 27 de creioane, stilouri şi pensule, stickere, stenciluri şi modele. Iar dintre creioane sunt sigură că prichindeii vor fi încântaţi de creionul curcubeu sau cel care străluceşte în întuneric.

Înregistrează amintiri

Partea cu înregistrarea mi se pare cea mai tare. Îmi amintesc că în clasa a IV-a am primit de la doamna învăţătoare desenele noastre din clasa întâi şi pe atunci mă uitam lung la desen şi încercam să-mi dau seama ce am vrut să desenz sau sa spun prin acele desene. Dacă aş fi avut un iPad şi aceasta aplicaţie, misterul ar fi fost rezolvat.
Aşadar pentru părinţii care vor să oprească timpul în loc şi să strângă de la cei mici, amintiri mari, Draw and Tell este aplicaţia momentului.
Duck Duck Moose costă 0.99$ și este compatibilă cu iPhone, iPod touch și iPad, care funcționează cu iOS 4.2 sau o variant mai nouă.