http://www.13enterprise.co.uk
Astăzi vă prezentăm două magazine online cu produse “de firmă”: kido.ro și 13entreprise.co.uk . Sunt asemănătoare, ambele au haine pentru copii (de la 0 la 14 ani).
Singura deosebire e că cel de-al doilea e mai bogat 🙂 . Adică pe lângă haine, mai putem găsi și accesorii, jucării, produse cosmetice, medicamente, etc.
Prețurile sunt foarte bune, mai ales că vorbim de branduri cunoscute: H&M, Adidas, Lonsdale, Cherokee, Esprit, GAP, George, Next, Diesel, Okaidi, Zara, Tom Tailor, etc.
http://www.kido.ro/
13entreprise.co.uk livrează direct de la sursă, din UK, și la comenzi mai mari de 250 de lire sterline oferă transport gratuit. Dacă vă interesează cam cât fac produsele pe drum până în România, aflați că vin destul de repede, aproximativ 10 zile lucrătoare. Deci nu e nevoie să îi comandați copilului haine cu un număr mai mare, că n-are timp să crească până vine coletul 🙂 .
Kido.ro are un timp de livrare cuprins între 1 și 6 zile, iar la o comandă mai mare de 75 de lei (pentru livrare prin poștă) sau 200 de lei (pentru curier), transportul este din partea casei.
Vi le-am prezentat comparativ și probabil așteptați acum să comparăm și prețurile. Ei bine, dincolo era mai ieftin! 🙂