bebe imbracat de iarna
Să începe în forță… cu Bebeloo. Știți voi… magazinele acelea fițoase pentru copii. E unul în Mall Băneasa și altul în Carrefour Feeria, dar să nu ne îndepărtăm de subiect. Ideea principală era că au lansat colecția nouă, în caz că sunteți părinți de copii care vor să fie în ton cu moda. Restul sunt detalii. Dar un detaliu important e că, dacă vreți ca cei mici să fie în ton cu moda, voi trebuie să fiți în ton cu prețurile și, automat, și cu bugetul 🙂 .
Ca să vă faceți o idee mai clară despre prețuri vă mai spunem că bluzele cu mânecă lungă costă între 130 și 140 de lei, colanții 80, seturile cu două perechi de dresuri 60 și tot cam așa.
În altă ordine de idei, am trecut și pe la Crido Kids, cel de pe Moșilor. Au reduceri. Am luat o bluză cu mânecă lungă, bumbac, fermoar, glugă la 35 de lei și o căciulă groasă, cu puf la urechi, lungă ca de piticot și foarte haioasă cu 25 de lei.
În afară de asta, am auzit că la Kiabi au reduceri și lucruri drăguțe. Zilele astea o să ieșim în recunoaștere (adică să ne completăm garderoba de vreme rece).
Vă ținem la curent!
Sursa foto: Vato Bob / Flickr