Și după ce am pomenit de petreceri în pijamale, o să întrebați: La cine? La cine? La cine? Eh, unde se întâmplă o grămadă de lucruri faine pentru copii? La Bambini!
Da, Bambini organizează și petreceri în pijamale pentru cei mici, la cererea și cu materialul clientului. Vrei să-i faci copilului o surpriză? Îi pui pijamaua la pachet și dai un ban, dar știi că face… că Bambini face restul. Se ocupă de pernuțele moi și colorate, de ceaiul parfumat însoțit de biscuiți și dulceață și toate materialele necesare pentru cea mai tare petrecere.
În afară de glumele și poveștile care îi vor încânta pe cei mici, Bambini organizează și programe speciale: Coafor, unde copiii vor avea la dispoziție tot ceea ce au nevoie pentru cele mai trăsnite coafuri; Atelierul de Bijuterii, unde cei mici vor putea face bijuterii și Talent Video Show – copiii vor fi înregistrați când dansează, când cântă, când recită, după care vor viziona filmul în care sunt vedete, lângă un bol cu floricele.
Filmele realizate în timpul Talent Video Show vor ajunge la tine împreună cu fotografiile făcute la petrecere, la zece zile după eveniment.
Durata petrecerii în pijamale este de 120 de minute, în cazul participării a maximum 20 de copii și 160 de minute pentru mai mult de 20 de participanți.
Toată nebunia cu pijamele costă 320 de lei, indiferent de numărul de participanți sau durată.
Distracție pijămăloasă vă dorim! 🙂
Foto: Baby-mogul Ioana purtând o pijamăluță Napati 🙂