Princhindelul a crescut ceva și fiind la grădiniță are niște prieteni de care nu se poate dezlipi. Normal că vrei să îi cunoști mai bine și te-ai gândit la modalități prin care poți să faci asta de mai multe ori.
Ce zici de o petrecere în pijamale la tine acasă?
Recunoaște că dacă prietenele tale ti-ar propune asta și ai avea timp la dispoziție nici măcar tu nu ai spune “Nu!” la o astfel de petrecere, așa că este timpul să-i arăți și piticului tău ce înseamnă un sleepover party făcut ca la carte, cu experiență marca părinți în spate. Cu povești frumoase, multe discuții, ceaiui fierbinți sau cani de ciocolată caldă, petrecerile în pijamale sunt iubite de toată lumea. Ca să nu mai spun că vei avea ocazia să le cunoști și părinții, că doar nu vor veni singuri princhindeii, numai bun motivul de a lega prietenii cu alți UrbanPărinți.
Îmi vei spune: “Bine, bine, totul e perfect, dar unde o să culc încă cel puțin doi pitici?” Simplu, de fapt la fel de simplu precum un click! Și chiar nu glumesc, cu tot cu rima pe care am făcut-o, pentru că poți comanda un pat gonflabit de pe net. De unde mai pui că poți căuta unul cu perna incorporată, ca să nu îți mai faci griji nici de perne în plus. Și pentru că tot vin cu vești bune, am găsit un model plușat ce este la ofertă:
Patul gonflabil Bestway se poate comanda de la ToyFun, iar prețul este redus de la 291,99 lei la 175,19 lei.

Pat gonflabil Bestway Saltea gonflabilă plușată dublă
Suprafață dormit plușată
Pernă incorporată
Pompă de aer electrică incorporată 220-240 V cu umflare-dezumflare rapidă
Se umflă în 80 de secunde
Include săculeț din nylon
Pentru uzul în mediu interior și exterior
Petic reparație inclus
Preț – 175,19 lei
Magazin – ToyFun

Ne spui și nouă despre petrecerile în pijamale la care te-ai dus? Sau pe care le-ai organizat?

Sursă foto: whizzme_/Flickr