Mai țineți minte că vă povesteam acum ceva timp despre Onomatopoeia? Aplicația care aduce ferma de animale în casă cu ajutorul telefonului mobil? Ei bine cei din spatele aplicației au mai lansat câteva care merită încercate și testate de cei mici și de voi.
Pam pam: avem șase aplicații noi și gratuite, toate pentru copii și, din păcate, doar pentru telefoanele care funcționează cu Android, dar am primit promisiunea că în viitorul apropiat le vom găsi și în AppStore. 😉
Să le luăm așadar pe rând:

  • Curtea Animalelor: Răţuşca cea Urâtă vrea să arate tuturor animalelor din curte că este isteață. Desigur că are nevoie de ajutor. Baiețeii și fetițele îi sar în ajutor să aranjeze animalele din curte de la mic la mare. Sau invers! Dacă aveți copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 5, vă propunem să dați o tură pe Google Play și să descărcați aplicația.
  • Petrecerea Culorilor: Nu avem cărți de colorat tot timpul la noi, dar telefonul mobil sau tableta PC ne scoate din încurcătură. Ce e foarte fain la aplicație este că totul se realizează foarte ușor.
  • Povestea Lebedei: O aplicație cu puzzle-uri haioase cu 9, 16 şi 25 de piese pentru copii de la 3 la 5 ani.
  • Abacul: Alături de Răţuşca cea Urâtă copiii vor învăța ordinea numerelor de la 1 la 10. Și nu e nici o problemă dacă nu știu încă cifrele pentru că le vor invăța alături de bobocii de rață!
  • Calea Transformărilor: O aplicație de tip puzzle, dar nu doar atât, pentru că de multe ori obiectele iau forme ciudate, dar ochii vigilenți ai celor mici le vor descoperi pe toate numaidecât.
  • Jocul Formelor: Cum ar putea învăța cei mici formele ușor? Prin joc, evident, iar dacă mai trebuie să dea o mână de ajutor, întrucât Răţuşca cea Urâtă trebuie să își găsească drumul prin pădure cu ajutorul formelor, atunci miza e și mai mare.

Vă las să le testați pe toate și mi-ar plăcea tare mult dacă ne-ați lăsa comentarii cu acele aplicații care vă sunt dragi și utile când sunteți cu ai voștri. 🙂

Later update

Aplicațiile au fost lansate și în AppStore, pentru cei care preferă device-urile de la Apple:

Caitlinator/ Flickr.com.