Știți că ne place să ne jucăm pe iPhone, iPad sau orice alt device abia scos pe piață pe care-l pot folosi și cei mici, în scop educativ sau pur și simplu să se distreze, doar nu degeaba avem secțiune specială pentru tehnologie. 🙂
V-am povestit în timp despre mai multe aplicații ce ni s-au părut nouă interesante, iar astăzi avem și un concurs, la care punem la bătaie două coduri promoționale pentru descărcarea eBook-ului pentru copii: The Fox and the Grapes.

Despre ce este vorba în aplicație

Cartea The Fox and the Grapes este o aplicație ce funcționeaza pe iPad. Transformă o poveste în una animată, în care cei mici pot alege drumul pe care să o ia personajele principale. E numai bună pentru acei părinți care vor copii bilingvi, pentru că aplicația este una în limba engleză.
Pe lângă eBook și posibilitatea de a asculta povestea, aplicația are și un joc haios de memorie, prin care cei mici vor învăța să fie mai atenți la detalii, să se concentreze pe o anumită acțiune și să se poată bucura și de memoria pe termen scurt.
Despre poveste nu vreau să vă povestesc prea multe vă las mai bine cu un filmuleț și la final vă invit la concurs.
Cele mai frumoase două povești legate de cum se joacă cei mici cu iPad-ul părinților primesc câte un cod promoțional prin care pot descărca gratuit aplicația The Fox and the Grapes.
Vă așteptăm comentariile mai jos până marți, 11 iulie! 🙂

LATER UPDATE:

Se pare că nu mulți dintre voi aveți un iPad cu ajutorul căruia să vă jucați și să învățați cu cei mici. Câștigătoarea concursului, de altfel singura care a participat 😀 este Adina!
Felicitări și mulțumim frumos! Ai detalii pe mailul folosit la urcarea comentariului!