Onomatopoeia
“Onomatopoeia – La ţară” – așa se numește aplicația care aduce toate animalele dintr-o fermă pe telefonul mobil. De data aceasta nu povestim despre un terminal cu iOS, ci despre un telefon care funcționează cu Android. Aplicația este una gratuită și chiar dacă denumirea este destul de greu de pronunțat la o primă vedere, vă asigur că aplicația nu e deloc greu de folosit, cu atât mai mult onomatopeele descoperite în aplicație nu sunt deloc greu de reținut de către copii.
Din păcate, foarte mulți dintre noi locuiesc la bloc, iar “la țară” pentru unii înseamnă un orășel ceva mai mic, unde sunt mai puține blocuri și în cel mai bun caz bunicii stau la curte, dar nu se pune problema de animale de curte. Cum cei mici trebuie să învețe din timp cum face fiecare animal, e clar că trebuia să existe și o opțiune la îndemână. Asta așa… până la prima vizită într-o fermă de animale, pentru că, să fim serioși, nu cred că se pune în discuție ca cei mici să învețe cum face un animal doar dintr-o aplicație și să nu audă sunetele în realitate…
Până una alta, aplicația “Onomatopoeia – La ţară” este gratuită, o găsiți în Google Play, noul market de aplicații de la Android, iar copiii se vor întâlni cu albina, câinele, calul, cocoşul, găina, gâsca, raţa, măgarul, oaia, păunul, pisica, porcul, prepeliţa, şoarecele şi vaca.
Voi ce alte aplicații haioase ați mai descărcat pentru copii? 🙂