copil iphone
Dacă ieri vorbeam despre influența noilor tehnologii asupra copiilor, astăzi avem exemple care ne arată faptul că unele “inovații” vin în ajutorul părinților și chiar educă picii.

Mai știți voi jocul Conquiztador? Aplicația Capitals Quiz : Be fast ! este asemănătoare cu el. Spun asta pentru că cei mici vor trebui să răspundă la întrebări cât mai repede și au trei variante din care să aleagă răspunsul corect. Un răspuns greșit înseamnă – 1 punct, un răspuns corect este echivalentul a + 3 puncte
Așa cum arată și numele, aplicația oferă întrebări legate doar de capitalele statelor, așadar e numai bună pentru aceia dintre voi care vor să-și învețe copiii capitalele lumii.
Capitals Quiz : Be fast ! este compatibilă cu iPhone, iPod touch și iPad dacă terminalele funcționează cu iOS 3.0 sau o variantă mai nouă și costă 0,79 euro.
Capitals Quiz Be fast

My First Words îi ajută pe cei mici să învețe primele cuvinte în engleză. Cum mai toți părinții vor ca ai lor copii să fie bilingvi de la o vârstă cât mai fragedă, aplicația, este, zic eu, numai bună pentru un început cu dreptul la limba engleză.
Copiii vor recunoaște cuvintele pentru că au fotografii care ilustrează fiecare concept și în același timp vor învăța să și pronunțe corect, întrucât aplicația “rostește” cuvintele.
Fiecare lecție este urmată de un joc distractiv. Care sunt principalele categorii ale cuvintelor? Animale, circ, pirați, mâncare sau băutură.
My First Words este o aplicație pentru iPhone, iPod touch și iPad ce au iOS 3.2 sau o variantă mai nouă și costă 1,59 euro.
My First Words
Voi ce aplicații folosiți pentru educația celor mici?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: Toca Boca/ Flickr.com.