Dacă nu știți newsletter-ele UrbanKid.ro nu am să vă spun decât: RUȘINICĂ! 😛 Noi trimitem în fiecare săptămână mail (de obicei marți de dimineață) părinților care s-au înscris și pe spunem ce surprize îi așteaptă pe site.
În plus, UrbanPărinții care sunt înscriși la newsletter primesc și o groază de alte lucruri noi și frumoase de la noi, dar mai bine nu vă mai povestesc nimic și vă las pe voi să aflați după ce vă veți înscrie.
V-am povestit mai sus un pic de newsletter pentru că pe noi ne ajută MailChimp atunci când trimitem mail-urile, iar serviciul ne face acum cadou o… maimuțică din carton, de fapt este chiar imaginea MailChimp devenită jucărie!

O scoateți la imprimantă pe o foaie ceva mai groasă și urmăriți cu atenție indicațiile pentru a împături și tăia marginile în plus și… taram… avem jucărie nouă pentru copii! 😀
Dacă vi se pare complicat, de fapt și dacă vi se pare mult de muncă, dar și dacă vi se pare simplu, noi propunem ca totul să se facă în echipă. Echipă cu pitici, deci îi luați și pe cei mici să vă ajute la realizat poștașul-maimuțică MailChimp, da?
În cazul în care o faceți ne trimiteți și nouă poze pe pagina noastră de Facebook să ne arătați cum a ieșit?