Să începem cu… ei bine începutul. Am citit despre Ashley Warden din Oklahoma, mămică ce a fost amendată de un polițist cu 2.500 de dolari din pricina faptului că fiul său a făcut pipi în curtea din fața casei. Să ne înțelegem: este vorba despre curtea casei bunicii copilului, dar polițistul a argumentat sancțiunea prin faptul că este vorba despre un caz de urinare în public. Ashley a făcut recurs, iar judecătoria urmează să decidă cine are dreptate și cine nu acum, în decembrie.
Până una alta mi-am amintit despre faptul că mulți părinți își încurajază copiii care au nevoie la toaletă să facă asta în plină stradă. Buuun, pe de o parte nu e tocmai ok ca la trecerea de pietoni de la Piața Victorie (da, cea care are un semafor ce durează mai bine de 2 minute și jumătate) să dezbraci copilul să facă pipi. De cealaltă parte însă, mi se pare că argumentul părinților și anume că în multe dintre zonele din București nu există localuri sau toalete publice curate pe care copiii le pot folosi este cât se poate de plauzibil. Și dacă adulții “văd” altfel problema, cei mici sunt sinceri și nici nu ai cum să le spui că trebuie să mai aștepte o oră în traficul din marile orașe pentru a ajunge la toaleta curată de acasă.
Și tot legat de acest subiect am descoperit o oliță mobilă. Da. Există așa ceva și cred că e bună mai ales atunci când plecați în vacanță la cort sau alte activități asemănătoare:

Voi ce părere aveți despre asta?
Sursă foto: tornatore/ Flickr.com.