Noi am mai povestit despre obligativitatea vaccinării copiilor acum ceva timp și spuneam atunci că totul ar trebui să fie la alegerea părinților, adică la alegerea părinților care s-au documentat și știu de ce vor ca ai lor copii să fie vaccinați, respectiv de ce refuză un vaccin fie el și gratuit, pentru că gratuit nu este echivalentul a ceva benefic de fiecare dată.
Pentru că atunci nu am avut cum să vă oferim și un punct de vedere oficial, al unui medic pediatru cunoscut și respectat, încercăm acum să vă readucem în atenție subiectul și să vă anunțăm (cu mare tam-tam, recunosc, pentru că merită) o carte gratuită care explică ce se petrece cu vaccinurile copiilor.
Volumul este scris de Doctor Christa Todea-Gross, specializat în Medicina de Familie.

  • Vaccinurile sunt bune sau rele?
  • Au făcut mai mult bine sau mai mult rău?
  • Au rezolvat într-adevăr marile epidemii sau este un mit lipsit de orice rigoare ştiinţică?
  • Fabricile care le produc şi guvernele care le promovează sunt sincer îngrijorate de bolile popoarelor infectate cu miliardele de doze sau există un interes economic în promovarea lor?

Așa începe cartea despre vaccinurile la copii pe care o puteți citi online sau o puteți descărca gratuit, pentru a fi citită atunci când aveți timp și puteți asimila informațiile bogate despre vaccinarea copiilor.
Voi ce credeți despre vaccinuri? Sunt ele benefice?
Sursă foto: Alex E. Proimos/ Flickr.com.