Descriere oficială

Cinci cupluri se pregătesc să se îmbarce în cea mai mare încercare din viața lor: dau viața unui copil. Teamă, umor şi multe bătăi de cap – cam așa se poate descrie experiența celor zece.
Filmul este inspirat de bestsellerul “What to Expect When You’re Expecting”, carte aleasă în SUA drept una dintre cele mai influente din ultimele decenii.

Descriere personală

E o comedie, așa că nu trebuie să vă așteptați la scene în care părinții și viitorii părinți își descriu sentimentele față de misiunea lor în ale parentingului. Eu am plecat de la ideea aceasta și la început am fost un pic dezamăgită…
Cu toate acestea, trebuie să recunosc că am râs pe cinste la anumite faze, am dat dreptate altora și am considerat că unele sunt mult prea exagerate pentru gustul meu.
E destul de interesant de văzut cum percep 5 femei total diferite și alți 5 bărbați care nu au nimic în comun sarcina și rolul de părinte – iar întâmplările sunt convinsă că au loc și în viața reală mai mult sau mai puțin asemănătoare cu pățaniile din film.
Dacă mai punem la socoteală faptul că în film vom da de Cameron Diaz, Dennis Quaid, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez și Matthew Morrison parcă devine și mai interesant, nu? Asta chiar dacă traducerea în română (Pregătește-te, că vine) nu mi se pare deloc inspirată.
Voi ați văzut filmul? Nu cred că mai este în cinematografe (sau eu cel puțin nu l-am mai văzut în programe) dar îl găsiți la magazinele de închiriat casete cu siguranță.
Sursă foto: imdb.com.