Cursele de cai sunt cel mai vechi sport pe care se pariază. Cursele călare sau de atelaje au fost preferatele romanilor, dar și ale mongolilor și, mai târziu, ale britanicilor. Primele case de pariuri au apărut lângă hipodromuri, așa că nu este de mirare că și în trecerea la bettingul digital cursele de cai au fost printre primele. Nu ne referim doar la pariurile pe curse reale, ci și la cele pe curse virtuale, în care inteligența artificială controlează cai și jochei fictivi. Dacă te gândești să pui beturi pe curse de cai virtuale, trebuie să cunoști cât mai multe lucruri despre acestea. În continuare îți prezentăm toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria la curse de cai virtuale. 

Ce sunt cursele de cai virtuale

Înainte de a ajunge la informațiile legate de pariuri virtuale Winner, să descoperim cum funcționează cursele de cai virtuale. În spatele imaginilor unei curse virtuale stă un program pe calculator. Cursele virtuale de cai sunt similare jocurilor video, doar că nu poți interveni în desfășurarea lor. Inteligența artificială decide calul câștigător, aleatoriu. La fel ca în realitate, fiecare concurent are o cotă, iar cursele diferă ca tip, lungime sau suprafață de alergare. Practic, cursele de cai virtuale sunt simulări ale întrecerilor reale. 

Cum se decide câștigătorul unei curse

Într-o cursă reală există mai mulți factori care influențează rezultatul:

  • forma jockeyului 
  • starea calului
  • vremea
  • tipul de suprafață
  • lungimea cursei
  • tipul cursei
  • forma traseului

În cursele virtuale un algoritm decide câștigătorul și ordinea la sosire. Astfel, singurul indicator al șanselor de câștig este cota. La fel ca la cursele reale, și la cele virtuale calul cu cota mai mică are șansa cea mai mare. Evident, nu ai nicio garanție că dacă pariezi pe acesta vei câștiga. Cursele de cai virtuale sunt asemănătoare unei loterii, doar că forma diferă. Este mai plăcut să urmărești o cursă decât o extragere, mai ales dacă îți place hipismul. 

Cum să pariezi pe cursele de cai virtuale

Bettingul pe curse virtuale este asemănător celui pe curse reale, dar opțiunile de pariere sunt mai puține. De obicei, acestea se limitează la câștigător și each way, care este o formă de pariu dublu la care aceeași miză reunește atât varianta care presupune victoria calului, cât și plasarea sa în primii trei. Dacă la pariurile pe curse reale trebuie să citești detalii legate de formă, la cursele virtuale nu trebuie să pierzi timp cu nicio informație de acest gen înainte de a paria. Doar plasezi betul și aștepți să înceapă cursa. Dacă o câștigi, primești o sumă, în funcție de cota calului ales. Pentru că rezultatul cursei este aleatoriu, nu poți face predicții. De aceea, nu există nicio recomandare care te poate ajuta să câștigi. Doar norocul contează. 

Mituri despre pariatul pe curse de cai din mediul virtual

Unii pasionați de betting cred în anumite mituri despre cursele de cai. Unul dintre cele mai comune este că există un tipar de câștigare a curselor. Bineînțeles, este doar o iluzie, pentru că software-ul generează aleatoriu caii victorioși. Alții cred că, dacă pariezi pe multe curse, inevitabil vei câștiga. În realitate, nu ai nicio garanție că se va întâmpla așa. Fii responsabil și limitează timpul și bugetul alocat bettingului, pentru că excesul îți poate crea probleme serioase. 

De asemenea, reține că nu poți face din betting o sursă de venit. Chiar dacă acum câștigi la o cursă de cai virtuală, pe termen lung casa are avantaj. Bettingul, la fel ca orice joc de noroc, este doar un hobby, așa că fii rațional.

Bettingul pe curse de cai virtuale reprezintă o activitate de timp liber. Ține cont de informațiile prezentate dacă și tu vrei să pariezi pe o cursă.