the library
La “The Library” nu’s cărți, nu putem cumpără nici măcar o carte de povești de acolo, nici nu mergem să citim ceva. La “The Library” mergem să mâncăm ceva gustos și să-i lăsăm pe pici să se joace în voie într-un super loc amenajat special pentru ei, unde sunt supravegheați de adulți costumați.
Dacă, de exemplu, se apropie ziua piciului și vreți să organizați o petrecere surpriză, trebuie să aflați că aici se organizează și petreceri private pentru copii.
Cei mici sunt așteptați cu mâncare sănătoasă, că doar nu vă spuneam de un local unde nu există și papa bun, sucuri naturale și multe alte bunătăți. După ce mânâncă (sau înainte) se duc la locul de joacă? Vă lăsăm pe voi să decideți, cert este că locul de joacă are un castel gonflabil, un tobogan ce îi va “arunca” în piscina plină cu bile de toate culorile și multe labirituri de tunele și căsuțe care mai de care mai colorate.
Dacă cei mici se dau în vânt după magie, karaoke, vor să fie pictați pe față sau iubesc clovnii, tot aici trebuie să vă adresați, pentru că, la cerere, zânele și prințesele împreună cu prinții lor vin imediat ca să-i distreze pe copii.
Și, spre finalul petrecerii, părinții se pot bucura de un moment de liniște, la o vorbă doar cu adulții în restaurant, pentru că există personal specializat ce îi supraveghează pe pitici.
loc de joaca the library
Ce mâncăm și ce bem
V-am povestit mai sus despre petrecerile pentru copii, dar poate vreți doar să ieșiți la o masă în oraș cu familia!
Mâncare sănătoasă de la începutul meniului până la final. Cam asta este concluzia dacă trageți un ochi pe meniul de la “The Library”, iar prețurile nu sunt nici pe departe mari. Să vă dau câteva exemple ca să înțelegeți mai bine.
Meniul zilei (meniu special ce se schimbă zi de zi) costă 25 lei, o salată cu pui 22 lei, cea mai scumpă supă este cea de roșii cu creveți tiger și busuioc și costă 14 lei, iar clătitele sunt 12 lei.
meniu the library
Dacă vreți să ajungeți la “The Library” aveți detaliile cu privire la adresă mai jos, plus o hartă explicativă.
Voi ați fost la “The Library”? Cum vi s-a părut?

CONTACT “The Library”
Website: TheLibrary.ro
E-mail: office@thelibrary.ro
Telefon rezervări: 0720.333.080
Program:
Luni – Sâmbătă 11:00 – 20:00
Duminică 11:00 – 18:00
Sos. Fabrica de Glucoză nr. 21, București (în clădirea Mobexpert Pipera)
[nggallery id=99]
Sursă foto: TheLibrary.ro.