Mămicile sunt întotdeauna preocupate de pruncii lor! Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să se neglijeze, ci să acorde atenție atât timpului lor liber, cât și ținutelor care să le scoată din anonimat.

Dacă vrei să creezi o garderobă de vis, care să atragă atenția, ai nevoie de câteva trucuri utile. Descoperă cum să fii o mamă cool și ce merită să incluzi în dressing, din articolul nostru!

Alege tricouri identice pentru tine și fetița ta

Vrei să creezi o conexiune specială cu mica prințesă? Poți alege să te îmbraci la fel ca micuța ta, cu ajutorul unor tricouri mamă fiică. Aceste modele identice de tricouri atrag atenția asupra voastră și vă aduc zâmbetul pe buze, oriunde v-ați afla.

Pentru o scurtă plimbare prin parc, alege un tricou identic cu al fetiței și adaugă o pereche de pantaloni scurți sau jeanși, în nuanțe similare. La fel de potrivită este și fusta din denim, care se potrivește de minune cu tricoul din bumbac.

Oferă-i fetiței pantofi sport și poartă același model, în nuanțe clasice de alb, negru sau bej. Accesorizează outfitul cu o gentuță și o pereche de ochelari de soare, pentru un look identic, care vă aduce în lumina reflectoarelor.

Creează outfituri similare cu ale băiețelului tău

Dacă ești mămică de băiețel, ai toate șansele să creezi ținute similare cu ale lui, folosind piese versatile, potrivite pentru fiecare sezon. De exemplu, dacă mergi cu cel mic la un eveniment, îmbracă-l la fel ca tine, cu ajutorul unei perechi de jeanși negri sau albaștri, pe care să o asortezi la o cămașă simplă, albă.

La fel de recomandate sunt și costumele din două piese, ideale pentru ținutele mamă băiețel. Mergi la shopping și vrei să fii comodă alături de băiatul tău? Investește într-un set lejer din bumbac, compus din pantaloni scurți și tricou.

Stilizează treningurile după bunul plac

O mamă la modă ține cont de trenduri și de preferințele ei în materie de haine. Îți place să porți treninguri? Pantalonii sport nu trebuie să fie integrați doar în combinații pentru sală, ci și în moda streetstyle.

Pantalonii de trening nu trebuie să lipsească din colecția de haine a unei mămici cool, fiindcă sunt comozi și te pot scoate din impas atunci când trebuie să ieși urgent și nu știi cu ce să te îmbraci. Din fericire, acest model nu se potrivește doar cu hanorace sau cu jachete sport, ci se potrivește de minune și cu o jachetă modernă din piele și un tricou casual cu imprimeu. În ceea ce privește încălțămintea, ai numeroase opțiuni – treningul se asortează de minune cu pantofi sport, sandale sau chiar pantofi cu toc, pentru o combinație la modă.

Poartă rochiile care te avantajează

Deși treningul este un articol ideal pentru mămici, nu uita să alegi și rochii feminine, care să te pună în valoare. Pentru că rochia este cea mai populară piesă din garderoba feminină și avantajează pe oricine, probează modelul care îți vine bine!

Fie că mergi în parc, la plimbare cu copiii sau la shopping, poartă o rochie modernă, care îți pune trupul în valoare. În sezonul rece, sunt recomandate rochiile din catifea, lână sau tricot, în timp ce vara, poți miza pe modelele din in sau bumbac subțire.

Accesorizează fiecare ținută

Orice ținută de mămică va ieși în evidență cu ajutorul accesoriilor, care scot orice outfit din zona banală. De aceea, pune accent pe genți cool și moderne, în care să depozitezi obiectele personale. Gențile de dimensiuni medii și rucsacul sunt variante optime! Nu trebuie decât să alegi accesorii din piele, care să reziste în timp.

Ochelarii de soare, eșarfele, ceasurile și bijuteriile sunt alte accesorii care îți transformă o ținută și sunt utile, în orice sezon. Fii o mamă modernă și include aceste obiecte vestimentare în garderobă, pentru un plus de stil!