Sezonul estival a debutat deja, așa că este momentul cel mai potrivit să-ți alegi modelele favorite de sandale pentru momentele tale de relaxare sau pentru evenimentele cool ale verii. Dacă îți place să fii în pas cu moda, ține cont de cele mai noi propuneri de sandale pentru a-ți găsi perechea preferată.

Îți prezentăm mai jos câteva modele de sandale și pantofi în vogă, potrivite pentru toate stilurile vestimentare.

1. Sandalele cu toc gros

Sandalele cu toc gros sau mediu își păstrează mereu locul binemeritat în tendințele fashion, fiind extrem de confortabil și potrivite oricărui stil vestimentar. Mai mult, în acest an sunt în vogă modelele mai neobișnuite sau nonconformiste, așa că vei fi în trend dacă alegi de exemplu tocuri cu forme geometrice, pătrate sau transparent, ori cu alte detalii creative și originale. 

Sunt potrivite pentru un stil urban, relaxat, dar și de tip smart-casual, deoarece pot fi integrate în orice tip de ținute astfel încât să obții un look elegant și confortabil.

2. Sandale cu toc mic

Pantofii cu toc mic și îngust, de tip kitten heels, continuă să fie prezent în colecțiile caselor de modă din sezonul primăvară-vară, așa că nu vei da greș cu o astfel de pereche în garderoba ta.

Este o opțiune potrivită atât pentru un look relaxat și plin de rafinament, de exemplu împreună cu o rochie vaporoasă de vară, dar și pentru o ținută casual chic cu pantaloni, numai bună de mers la birou în zilele de vară. 

3. Platforme înalte

Pantofii cu platforme, inspirați de perioada optzecistă, continuă să se regăsească în preferințele consumatorilor și ale designerilor de modă, chiar și în acest an. Fie că sunt espadrile comode sau sandale cu toc înalt, vei face o alegere inspirată cu o astfel de pereche în garderoba estivală din acest sezon. 

Optează în acest an pentru nuanțe nude sau bej, ori din gama de tonuri pământii precum roșu, galben sau cărămiziu, ori nonculori precum alb sau negru. Platformele înalte sunt un must have pentru un stil confortabil, plin de feminitate.

4. Sandale cu închidere în dreptul gleznei

Printre cele mai comode și în vogă modele în acest an sunt cele cu barete, cu închidere cu cataramă în dreptul gleznei. Acestea se numără printre preferințele consumatoarelor de fashion de mult timp, dar acum trendul a cunoscut un reviriment puternic. 

Sunt potrivite atât pentru ținute cu pantaloni, cât și alături de fuste sau rochii casual sau elegante, de ocazie.

5. Sandalele cu barete 

Printre modelele de încălțăminte mereu la modă, care se reinventează de la un sezon la altul și se păstrează mereu în preferințe, se numără și sandalele cu tot felul de barete. Late, subțiri, drepte, împletite, aceste modele sunt atât de versatile încât este greu să nu găsești unele pe placul tău. 

De exemplu, în acest an sunt în vogă cele de tip gladiator, care cuprind gleznele și ajung până în dreptul genunchilor, sau cele de tip pescar, cu baretele împletite sau chiar intercalate peste arcada piciorului. Orice astfel de model poate fi combinat cu diverse piese din garderobă pentru un look relaxat, fiind potrivit cu perechea favorită de jeans și o geantă împletită, de vară.

6. Saboții comozi cu talpa joasă

Dacă mizezi pe funcționalitate și stil, din dulapul tău nu trebuie să lipsească o pereche de saboți comozi, cu talpa joasă. În acest an sunt în vogă cei cu vârful pătrat, dar poți alege orice model deoarece indiferent de opțiunea ta, nu vei pierde din comoditate. 

Acestea sunt încălțări ușoare, în care te simți bine toată ziua, fiind perfecte chiar și pentru un look minimalist, de mers la birou. În timpul liber, merg de minune cu pantaloni scurți din denim și o cămașă. 

Așadar, care este modelul tău preferat de sandale, din cele de mai sus?