Cunoști și tu un părinte care ar putea inspira alți părinți? Fă-ne cunoștință cu el și îi vom publica povestea.

Interviu UrbanKid.ro: La povești despre povești… cu fondatorii Companiei de Teatru PurAnima

Cred că am fost cu toții la cel puțin o piesă de teatru de copii, însă spectacolele despre care vă povestim astăzi sunt speciale. De ce? Pentru că povestim cu fondatorii Companiei de Teatru “PurAnima”, care oferă spectacole de teatru de animație, cu păpuși și marionete și pentru copii, dar și pentru adulți.

Despre tatăl Răzvan Mătășel și fata lui, Sma

Răzvan Mătășel lucrează în publicitate de aproape 15 ani, predă strategie în comunicare la SNSPA și practică sanshou. De trei ani e tatăl Smarandei, o fetiță cu ochi mari, albaștri cu o pasiune pentru pozat, cu orice, dar de multe ori cu pălării.

De vorbă cu Ta-su 🙂

Dedi e un blogger fain, acel tip de blogger-tătic care își arată emoțiile fără să îi fie frică ca asta îi poate diminua masculinitatea. Este deschis, spune lucrurilor pe nume întotdeauna și ne uimește mereu prin povești haioase și sincere din viața de tătic.

Metropodaddy

Cunoscut in special datorita Metropotam.ro, Dragos Novac are de cca. 10 luni un “start-up” nou: este parinte!

Exclusiv UrbanPărinte 2.0: Alex Lăpușan tăticul

Dacă până acum Alex Lăpușan era prezent doar în reviste business, unde răspundea la interviuri despre ultimele aplicații lansate pe piață și care este trend-ul tehnologiei, UrbanKid.ro vrea să vadă și cine este Alex Lăpușan tatăl.

Despre Lamaze, cu Ramona Rosu

Am auzit cu totii despre cursurile Lamaze. Ce inseamna, de ce ar trebui ca femeile insarcinate sa le urmeze sau ce pot invata de acolo, aflam chiar de la Ramona Rosu, instructor lamaze si consilier Doula. (

Sling, sling baby

Sling-urile sunt cool, la moda și de mare ajutor mamicilor. Azi stăm de vorba cu o mămică ce face printre altele si slinguri – Diana Mateescu de la sling.ro.

Tabere cu Suflet de schi

Voi ați auzit de Tabere cu Suflet? Indiferent de răspuns, noi oricum vă vom povesti despre asta.

De vorbă cu Analia Selis

Analia Selis ne-a acordat un interviu cu ocazia lansării celui mai recent album al său: “Cântece pentru cei mici și cei mari”.

Stylish Mom

UrbanKID a organizat primele întâlniri Stylish Mom împreună cu Rovena Andrei și Andrada Crânguș. Evenimentul a prins viață de sine stătătoare și acum trăiește pe stylishmom.ro

Chic mom? Cine, cine? – partea a II-a

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru că am început să ne uităm și în ograda vecinului, cum s-ar zice și să admirăm mămici chic, azi vreau să povestesc despre încă 3 mame stylish pe care am pus ochii.[/vc_column_text][dt_gap height="40"][vc_column_text] Adriana...

Chic mom. Cine, cine? – partea I

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru că pregătim cu mare drag un eveniment chic pentru mame și femei însărcinate, am tras totuși cu ochiul printre prietenele noastre din online și ne-am gândit să vă arătăm și vouă câteva mămici stylish. Fiecare are stilul ei și...

Pin It on Pinterest

Share This