Despre tati.ro v-am mai povestit noi odată ce a fost lansat, iar acum ne-am gândit să vă aducem în atenție câteva dintre interviurile care ne-au emoționat și ne-au plăcut cu tătici cool, care își cresc copiii fain.
Primul interviu selectat de noi este cel cu Ionuț Tudor, vă las cu întrebări și răspunsuri mai jos.
Nume și vârstă copil: Radu, un an și 8 luni. Și mai e și Andrei, care va veni în curând.
Cum ti-a schimbat viata sarcina sotiei/prietenei?

Viața a rămas aceeași. Mă bucur că soția a avut/are două sarcini ușoare, fără grețuri & alte complicații. Ne vedem de treburile zilnice ca de obicei.
Ce s-a schimbat e că vinerea ies eu, sâmbăta ea. Ori, la început ieșeam împreună oriunde, deci nu e neapărat foarte rău.

Cum ți-a schimbat viața primul copil?

Am devenit mai fericit decât eram. Pentru că fericirea înseamnă a trăi cu scop. Adică să aliniezi ceea ce-ți dorești cu ceea ce faci. Ceea ce e mai greu de făcut decât pare la prima vedere.

Cum a fost după al doilea?

Încă n-am ajuns să vedem cum e, mai avem de așteptat vreo 4 luni și apoi vom vedea. Sunt un pic emoționat de cum va fi, probabil mai greu la început, dar mai ușor după ce cresc băieții mai mari.

Care sunt prioritățile tale acum față de timpurile dinaintea nașterii?

Înainte nu aveam priorități.

Care a fost cel mai greu moment și cel mai emoționant moment din sarcină?

Noi n-am vrut să știm ce va fi bebele nostru. Așa că de departe cel mai emoționant moment a fost cel în care Răducul a apărut pe lume.
Momente grele n-am avut cu sarcina, am avut în schimb alte nefericiri.

Pentru restul întrebărilor și răspunsurilor vă invit pe tati.ro.