Urmează o întrebare de baraj: câte dintre lucrurile pe care le-ați cumpărat special pentru vacanțele în familie le-ați mai folosit și după ce v-ați întors din concediu?  😀 Ei și acum simt că ați ridicat o sprânceană și deja vă puneți semne de întrebare cu privire la câți bani ați dat pe tot felul de suporturi sau gentuțe ori pătuțuri pliante pe care le-ați folosit doar o singură dată… mai bine vă opriți aici și nu faceți un calcul.
Am descoperit Bebeloi.ro, un site mega-util pentru acei părinţi care pleacă des în city break-uri sau sejururi lungi, căci nu este vorba despre un magazin online de unde cumperi produsele şi te alegi cu ele, ci vorbim de un loc de unde poţi închiria tot felul de lucruri pentru o perioadă limitată de timp.
Cu alte cuvinte, dacă ai nevoie de un anumit scaun pentru copii, dar nu doreşti să dai o căruţă de bani pe el pentru că ştii sigur că nu-l vei mai folosi decât în vacanţa aceasta sau dacă ţi-ar fi de folos o cadă gonflabilă e mult mai comod pentru buzunar să închiriezi aceste lucruri decât să le achiziţionezi. Unde mai pui că există şi o secţiune specială pentru vacanţe pe site, așadar te orientezi repede la acele lucruri de care ai nevoie.
Citiți mai multe despre cum puteți închiria produse pentru copii speciale pentru vacanță pe theCityBreak.ro, înainte de sezonul plecărilor, pentru a fi pregătiți.
Sursă foto: BenedictFrancis/ Flickr.com.