tabara de schi
Mai țineți minte care a fost prima tabără în care ați plecat cu clasa sau cu prietenii? Câți amici noi ați avut odată ce v-ați întors din tabără și câte fotografii și amintiri plăcute aveți de atunci?
Sunt convinsă că există o mulțime de amintiri frumoase, dar și se lucruri pe care le-ați învățat în tabere. Tocmai de aceea, eu cred că toți copiii ar trebui să se bucure de cât mai multe astfel de ieșiri.
Și pentru că știm că e mai complicat să îi lăsați pe cei mici să plece într-o tabără la mare depărtare, am descoperit unele aici aproape, la doar câțiva kilometri depărtare, la Bușteni. 😛
Ni se promit jocuri interactive, concursuri cu premii, creație cu plastilină, ateliere (ba chiar și o seară de lectură) săniuș, om de zăpadă făcut în echipă și, desigur, foc de tabără, că doar povestim despre o tabără adevărată.
Unde mai punem că cei mici au parte și de o seară festivă la final cu proiecția fotografiilor și filmulețelor din timpul taberei și de un concurs de schi.
Recapitulăm? Pe lângă distracție și o experiență pe care clar nu o să o uite niciodată, copiii vor învăța să schieze prin joacă și își vor face noi prieteni.
Pentru aproape cinci zile de tabără costul este de 1150 lei, da mai bine vă las cu detalii privind toate activitățile copiilor, echipa de adulți pe care o vor avea aproape cei mici și multe altele chiar pe website-ul taberelor pentru copii la Bușteni.
Sursă foto: progressivesports.ro.