Tabara Francofoniei
Tabăra Francofoniei are loc între 16 și 22 iulie în centrul de agrement Arbănași, din județul Buzău și este organizată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului împreună cu Ambasada Franței la București, Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Asociația Română a Profesorilor de Limba Franceză și Direcția Județeană pentru Tineret Buzău.
Oferta este pentru școli, poate convingeți profesorii celui mic să-i ducă in tabără 🙂 .
Copiii își vor putea aprofunda cunștințele de limba franceză participarea la atelierele de teatru/improvizație teatrală, muzică, arte plastice, scriere creativă. Ei vor organiza și un carnaval francofon și concursuri de recitare și de interpretare în limba franceză.
Pe lângă toate acestea, ei vor avea ocazia să facă drumeții sau excursii organizate la obiectivele turistice din zonă: Vulcanii Noroioși, Fântâna lui Mihai, Tabăra de Sculptură de la Măgura, Mânăstirea Ciolanu, Aşezările rupestre de la Nucu-Alunis, Muzeul Chihlimbarului de la Colti, Barajul de Ancronamente de la Siriu, Mina de petrol, Focul Viu, Muntele de Sare, Mănăstirile Răteşti, Ciolanu, Poiana Mărului, Găvanu, etc.
Alături de ei vor fi și câțiva profesori animatori din Franța, specialişti în domeniul magiei/ circului, al cinematografiei şi al teatrului.
Toată distracția aceasta costă 65 de lei pe zi : 40 de lei cazarea și 25 de lei masa. Rezervările se fac până pe 15 mai 2010 și este nevoie să achitați și un avans de 30% (bani care nu se vor returna, dacă anulați cu mai puțin de 10 zile înaintea sejurului. La un grup de 10 elevi, se asigură gratuitate pentru un elev.
Detalii, rezervări şi plăţi – la numerele de telefon 0238/720.413 sau 0238/720.414, sau la adresa de e-mail : tineretbz@yahoo.com sau (pentru cei din zonă) la sediul nostru din Buzău, str. Col. Buzoianu Nr. 109. Persoana de contact : Carmen Sava – 0746039429.