Atunci când plecați cu cei mici în vacanțe e clar că voi trebuie să le explicați copiilor de ce ați ales destinația cu pricina și nu alta și tot voi sunteți cei care trebuie să le povestiți ce atracții turistice alegeți și de ce. Asta nu ar fi o mare problemă, ci faptul că de multe ori copiii uită multe lucruri, căci nu ei au fost cei care au ales respectivele lucruri.
În schimb, dacă-i veți lăsa pe ei să descopere următoarele atracții turistice pe care le veți vizita sau dacă veți încerca să-I implicați cât mai mult în realizarea planului vacanței, atunci lucrurile se schimbă radical.
De ce am tot povestit despre asta? Pentru că ZigZag City Guides sunt niște “pliante” turistice, special realizate pentru copiii care au peste 5 anișori și se plimbă cu părinții. Fiecare set conține 20 de carduri cu informații despre orașele în care sunteți, o hartă a localității și o cutie simpatică ce poate fi ținută la gât de către cei mici.

Partea și mai bună este că nimic nu poate fi găsit online, în sensul că nici informațiile și nici hărțile nu vor putea fi downloadate de pe internet, deci atât vacanțele, cât și experiențele copiilor vor fi cât se poate de reale. Partea mai puțin bună este faptul că deocamdată totul se află în fază de proiect, vă dăm de veste imediat ce vom putea cumpăra astfel de seturi pentru cei mici. 🙂
Citiți mai multe despre proiect pe kickstarter.com.