E normal! Zău! Așa că nu trebuie să vă faceți nicio problemă cu privire la asta, organizatorii de tabere cred că s-au obișnuit deja cu asta, iar la final vă veți simți și voi (un pic) mai liniștiți.
În altă ordine de idei, oricum odată și odată va trebui să faceți și voi acest pas, pentru că experiențele dintr-o tabără de copii nu se compară cu nimic altceva.
Am aruncat un ochi online, am comparat și am verificat și am descopeti Taberele Ditheo. Pentru vara aceasta ne sunt propuse trei: Bran-Brașov, Bucovina-Gura Humorului-Frasin și Curtea de Argeș. Cu alte cuvinte, trei zone superbe pe care copiii trebuie să le cunoască.

Pentru că sunt convinsă că vreți să aflați toate detaliile vă las de pe acum și site-ul oficial al Taberelor Ditheo, au chiar și secțiune specială cu întrebări&răspunsuri. 😀
Cei care încă au rămas pe UrbanKid.ro și nu au dat click repede pe link vor mai afla și că prețurile nu sunt deloc unele ridicate. O tabără de cinci zile costă până în 700 de lei, bani în care sunt incluse: cazare, transportul, trei mese pe zi, ba chiar și niște excursii în împrejurimi.
La druuum cu noi! Pardon, doar cu cei mici, părinții promti că stau acasă, da?
Surse foto: ditheo.ro.