Animăluțele de casă sunt și ele parte din familie și cum mereu ne fac să zâmbim atunci când poate suntem mai triști, merită și ele să fie luate în vacanță. Problema este că de multe ori anumite unități de cazare nu sunt de acord cu accesul cu animăluțe și la fel se întâmplă și în unele parcuri de distracții, pe plajă ori în unele restaurante. Pe de altă parte însă, pe lângă faptul că toată lumea merită să vină în vacanță, cățeii de exemplu vin și în ajutorul nostru: demonstrează încă o dată că sunt prieteni de nădejde și au grijă de cei mici!
Care sunt însă acele situații pe care le poți preveni din timp?

Siguranța animăluțelor

Mulți nu se gândesc că o călătorie cu mașina poate reprezenta un adevărat pericol pentru o pisică sau pentru un cățel. O frână bruscă sau un zgomot puternic care să-i distragă atenția celui care conduce sunt doar câteva dintre problemele care pot fi prevenite cu o lesă ori o cușcă sau orice alt sistem care să vă asigure faptul că animăluțele nu vor fugi din brațele voastre.

Pozele nu se fac doar oamenilor

Luați cu voi câteva fotografii cu animăluțele voastre. Dacă se rătăcesc o să vă fie mult mai ușor să le găsiți cu ajutorul pozelor. Lângă fotografii nu uitați nici de carnetul de sănătate pentru animale.

Cu cortul

În loc să căutați un hotel care să accepte și căței, de ce nu ați folosi cortul din dotare? E o experiență nouă, distracția se ține lanț și nu o să fiți nevoiți să fiți mereu cu garda ridicată ca nu care cumva să se întâmple ceva cu mobila, covorul sau mai știu eu ce din camera de hotel.

Pe plajă

Nu pe toate plajele este acceptată și prezența animalelor de companie așa că ar trebui să fiți cu băgare de seamă și să alegeți stațiunea și plaja după ce v-ați asigurat că prezența lor e acceptată.
Citiți mai multe despre ce ar trebui să știți înainte de vacanța în compania necuvântătoarelor pe ourmommyhood.com.
Sursă foto: Bruce Tuten/ Flickr.com.