magazinul Joy Sport Performance
Pentru a nu da ture prin tot oraşul mergi la sigur  la magazinul JSP de pe Ştefan cel Mare, unde poţi găsi body-uri, costume complete, tutu-uri sau rochiţe speciale pentru asemenea activităţi.
Ce găsim în magazinul Joy Sport Performance?
Magazinul JSP sau Joy Sport Performance este locul de unde copiii începând de la 3 ani, dar şi adulţii îşi pot găsi haine pentru gimnastică ritmică, aerobică sau sportivă, balet, patinaj artistic şi fitness. Body-urile sunt realizate din microfibre şi elastan, dar există şi body-uri de patinaj din catifea.
Magazinul JSP are cam 40 mp în care poţi găsi tutu-uri în multe culori pentru balet, body-uri şi fustiţe pentru panitaj, rochiţe pentru dansuri latino dar şi pentru serbări. Apropo de serbările din perioada Sărbătorilor de Iarnă: fetiţele îşi pot găsi rochiţe  fulg de nea sau Crăciuniţă.
Magazinul este deschis de 4 ani, hainele care se găsesc în magazin sunt făcute la fabrica din Bucureşti, iar accesoriile (de genul poantelor sau mănuşilor pentru patinaj) sunt aduse de la alţi furnizori. Dacă nu găseşti vreo anumită mărime sau vrei ca rochiţa sau costumul de patinaj să aibă anumite accesorii poţi cere să ţi se facă  pe comandă.
Magazinul JSP – o experienţă completă
Magazinul oferă o experienţă completă. Pe lângă haine şi accesorii, aici se află mai multe trofee şi fotografii de la diverse concursuri de gimnastică ritmică, iar când pășești în magazin nu ai cum să nu observi un mare banner de la o festivitate de premiere, unde participantele au avut costumaţii făcute de JSP. În plus, mi-a plăcut să văd pe tejgheaua de lângă casă brosuri cu diferite cursuri de dans.
magazinul Joy Sport Performance
Preţuri
Un tutu sau o roată de balet este 102 lei, body-ul pentru balet 72 lei, iar un costum de balet (tutu şi body) este 207 lei. Body-urile  de patinaj pentru antrenament au preţuri începând de la 72 lei, cele  pentru concursurile de patinaj sunt între 250 şi 300 lei, dar pot ajunge şi la 840 lei dacă vrei unul cu cristale Swarovski. Rochiţele de latino sunt 260 lei, rochiţele de serbare au preţuri începând de la 186 până la 350 lei.
Poantele pentru balet sunt 179 lei iar mănuşile de patinaj 33 lei.
Fie că prichindelul tău  practică patinajul, baletul sau gimnastică ritmică, în magazinul JSP sunt adunate într-un singur loc hainele necesare pentru antrenamente şi concursuri.

Magazinul JSP
Şoseaua Ştefan cel Mare nr 15
Program:
Luni – Vineri 09 – 21
Sâmbătă 10 – 17
Duminică – Închis
Tel: 021. 210.17.60
email: magazin@jsp.ro
www.jsp.ro
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursă foto – Mihaela Gheață.
[nggallery id=81]