cursuri dans pentru copii
Dacă tot îi țineți pe ăi mici prin zonă toată vacanța, măcar să-i țineți ocupați: Înscrieți-i la dansuri! Costă 120 de lei pe lună, sunt două ședințe pe săptămână, sâmbata și duminica de la 12.30 la 13.00 și sunt organizare de cei de la OneBeat. Copiii vor fi instruiți de o profă tinerică și simpatică, Andreea Popa – vor dansa în joacă.

„Un loc in care dansul este mai mult decat un hobby! Sala de dans pentru mine este o prioritate in cotidianul meu si reprezinta o parte importanta din viata mea, aici am prietenii, aici imi petrec timpul liber, aici ma relaxez si ma distrez zi de zi.” — zice Andreea Popa


Sala de dans este dotată cu tot ce trebuie: vestiare, dușuri, aer condiționat, oglinzi, etc. Pentru înscrieri, puteți intra aici, completați formularul și vă sună ei cât ați zice ”pește” (de mai multe ori 🙂 ).
Întâlnirile vor avea loc la sediul Centrului Artistic Fame Music & Dance, din Calea Vitan, nr. 23 C (zona Mall Vitan, că pe ăsta sigur îl știți 🙂 ).
Dansez pentru tineeeee…
Sursă foto: Josephers / Flickr

Contact OneBeat
Tel: 0728.446.416 (L-V 10:00 – 20:00)
E-mail: receptie@onebeat.ro
Yahoo Messenger ID: “onebeatdance”
Adresa sala de dans: Calea Vitan 23 C, demisol, sector 3, Bucuresti (in cladirea Vitan Center – intrarea prin fata cladirii)
Puncte de reper: Pe aceeasi parte cu Mall Vitan – la 3 minute distanta, langa Mega Image