Sambata, 21 mai, ora 12:00 se da startul celui mai mare eveniment in aer liber dedicat dansului. Dance&Sports va avea loc in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, iar in cadrul acestuia participantii vor putea invata peste 20 de stiluri de dans.
Cele mai cunoscute trupe din Bucuresti (cluburi, scoli de dans, instructori, dansatori profesionisti) vor prezenta programe artistice pentru publicul larg pe parcursul unei zile dedicate dansului. Fiind un eveniment interactiv, dupa fiecare reprezentatie, dansatorii vor invita publicul sa invete alaturi de ei cativa pasi de dans. Lectiile de dans se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la cei mai mici, pana la cei mai varstnici. Accesul la eveniment este liber.
Printre stilurile de dans pe care participantii le vor putea invata se numara: vals, tango, cha-cha, rumba, passo-doble, salsa, jive, belly dance, dans contemporan, zumba, balet, street dance, dansuri populare si irlandeze.
Dance&Sports este organizat de Asociatia Sport pentru Viata, al carei presedinte onorific este Gabriela Szabo. La eveniment va fi prezenta si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, ce a pregatit si un program special pentru participanti.
Dance&Sports are si o importanta componenta sociala: la eveniment vor fi vandute materiale promotionale Sport pentru Viata, iar banii stransi vor fi folositi pentru sustinerea unor copii cu dizabilitati locomotorii, ce vor putea astfel participa la diferite competitii sportive dedicate lor.
Sport pentru Viata promoveaza prin Dance&Sports dansul ca forma de miscare si de a face sport intr-un mod mai placut.
 
Despre “Sport pentru Viata”
“Sport pentru Viata” este o campanie sociala initiata de campioana olimpica Gabriela Szabo in anul 2006. In 2007, devine o asociatie care are ca scop educarea si schimbarea perceptiei fata de sport, prin crearea unei culturi sportive de masa in Romania.
“Sport pentru Viata” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joaca – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur – caravana de promovare a sportului in scolile din Bucuresti; Acasa, pe podium – program de selectie si acordare de burse tinerilor din centrele de plasament.
“Sport pentru Viata” se bucura de sprijinul a peste 500 de voluntari din toata tara si a unor personalitati din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Raducan, Monica Rosu, Mihai Covaliu, Rica Raducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang si altii.
Pentru mai multe detalii:
Daniela Ghitulescu
account executive
phone: 0752.233.761, 021.335.84.45
fax: 021.335.84.64
daniela.ghitulescu@pastelgroup.ro