Primul dansA încuraja e un pic forțat spus. Ne asumăm merite care nu ni se cuvin și nici asta nu ne stă în fire.  Al cui e meritul? Al celor de la Start Dancing, care organizează cursuri de dans pentru toată lumea.
Toate ofertele lor sunt tentante, dar să nu uităm că suntem pe UrbanKid.ro. Așadar,  vom vorbi despre cursurile de dans sportiv pentru copii.
Încep pe 23 februarie și sunt așteptați copiii de vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Vor avea loc două întâlniri săptămânal: marți, de la 16.00 la 17.00, și joi, de la 14.30 la 15.30.
Copiii vor învăța dansurile sportive latino (samba, cha-cha, jive, passo-doble și rumba) și  standard (vals lent, quick-step, tango, foxtrot și vals vienez). Cursurile se vor ține la Sala de Sport a Școlii Generale, Nr. 118, Vasile Alecsandri, din Știrbei Vodă, nr. 32-34 (vis-à-vis de Conservator).
Dupa cum ați observat, zilele acestea avem ceva cu prețurile foarte accesibile (setări noi: am activat opțiunea ”criză”). Ei bine, cursul de care v-am vorbit mai sus costă 50 de lei pe lună.
Deci… dansați? Oricum, noi nu vrem să stăm jos. 🙂
Sursa foto: Lance Photo / Deviant Art
Sursa galerie foto: StartDancing.ro
[nggallery id=30]