tenis10
Inscris in calendarul de iarna, Erste Asset Management Winter Series, mini-turneul se va bucura de participarea a 47 de prichindei care vor juca pe terenurile Tenis Club As din Pitesti, clubul unde Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT), a facut primii pasi pentru a deveni campioana.
Echipei Tenis Partener, coordonatoarea proiectului Tenis10, ii este alaturi in organizarea competitiei chiar presedintele clubului unde a crescut Ruxandra Dragomir, Gabriel Sandulescu, extrem de atasat muncii lui de a inculca celor mici dragostea pentru tenis. Pe terenurile clubului unde sambata urmeaza sa intre copiii Tenis10 s-au mai antrenat sau se antreneaza si in prezent Adrian Ungur, noua revelatie a echipei de Cupa Davis a Romaniei, Diana Enache si Laurentiu Gavrila, jucatori al caror talent este confirmat de rezultatele obtinute.
O provocare atat pentru cei mici, cat si pentru parinti, turneele Tenis10 au debutat in luna mai a acestui an si s-au desfasurat, de-a lungul a sase luni, in peste 20 de cluburi sportive din intreaga tara. Dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani, aceste competitii decurg dupa o serie de reguli care permit un joc usor, relaxat si mult mai distractiv. Cele trei stagii – Rosu, Portocaliu si Verde – au fost astfel concepute incat copiii pot progresa rapid, dobandind treptat incredere, siguranta si, cel mai important, placere de a juca.
Peste 600 de mici jucatori au participat pana acum in astfel de intreceri, iar ca dovada a faptului ca tenisul incepe sa fie practicat cu placere si devine din ce in ce mai important in vietile lor, acestia au asteptat cu nerabdare reluarea competitiilor, tablourile de joc de la Tenis Club As completand-se in timp-record. Si alti copii au ocazia sa participe la cele sapte turnee de iarna ramase, inscriindu-se in circuitul Tenis10 si urmarind calendarul competitional disponibil pe www.tenis10.ro.
Tenis10 Erste Asset Management – Winter Series este sustinut de:
Title Sponsor – Erste Asset Management
Sponsor oficial – Wilson
Sponsori – Cartoon Network, Tuca Zbarcea & Asociatii, Diverta, RH Printing
Parteneri media – Itsy Bitsy, UrbanKid.ro, eva.ro si 1801.ro