Educatie financiara
Există un curs de (atenție!) educație financiară pentru copiii între 9 și 13 ani, unde le sunt prezentate diverse moduri de gândire pe care ei să le aplice când e vorba despre bani.
E organizat de Solve&Perform, motivați de ideea că, așa cum precizează pe site, banii sunt mereu un subiect fierbinte între părinți și copii și, de multe ori, aceste discuții devin baza gândirii copiilor despre bani, cum se obțin ei, ce rol au și cine are success financiar în viață.
Aveți grijă că locurile sunt limitate și nici nu sunt multe (doar 12). Încă se mai fac înscrieri. Prima sesiune va avea loc sâmbătă, 6 februarie, de la 10.00 la 12.00 și e gratis. Să ne înțelegem, doar prima ședință e gratuită, educația financiară se face pe bani, totuși 🙂 .
Cursurile au loc la școala particulară Ada, zona Marriott, sau în zona Parcului Cișmigiu, la Anticariatul Sigma.
Să ne spuneți și nouă cum a fost, să nu ne lăsați needucați 😉 .
UPDATE:
Între timp, am reușit să luam legătura cu un reprezentant Solve&Perform, și am aflat mai multe detalii. Durata cursului se întinde pe o perioadă de câteva luni, până în iunie, și vor avea loc două întâlniri pe săptămănă. Bineînțeles, în perioada vacanțelor, copiii au pauză și de la educația financiară. Costul total ajunge undeva la 600 de lei, iar dacă părinții au timp, pot lua și ei parte la curs.
Sursa foto: Alan Cleaver / Flickr