Studio SapteEste vorba despre un curs de inițiere în arta fotografică, organizat de Fundația Calea Victoriei, unde copiii pot învăța noțiuni și tehnici de bază – lector Andrei Contiu
Cursul începe pe 19 februarie și se adresează copiilor cu vârste între 10 și 15 ani. Prețul este de 250 de lei, toate cele 7 ședințe, dar nu include și materialele necesare realizării fotografiilor (aparat foto, printare, etc.). Întâlnirile au loc în fiecare săptămână (vinerea), de la ora 18.30. Mai jos ai și tematica lor, ca să-ți faci o ideea despre ceea ce ar putea învăța copilul tău.

 1. Evaluarea nivelului cursanţilor / Relaţia cu aparatul foto / Subiectele fotografice.
  Fotografii ale cursanților.
 2. Noţiuni de bază compoziţie.
 3. Elemente de compoziţie  – liniile și caracteristicile lor. Noțiuni tehnice de bază.
  Analiză / discuţii pe marginea fotografiilor aduse.
 4. Elemente de compoziţie– formele și caracteristicile lor. Utilizarea culorii – culoarea, caracteristici ale culorilor. Analiză / discuţii pe marginea fotografiilor aduse
 5. Iluminarea. Perspectiva. Marile secrete! Analiză / discuţii pe marginea fotografiilor aduse
 6. Ieşire foto.
 7. Mişcarea/dinamica în fotografie. Editarea fotografiilor. / Analiză / discuţii pe marginea fotografiilor din iesirea foto.

Cursul se încheie cu o expoziție unde voi, părinții, veți avea de admirat numai capodopere, pentru că doar fotografiile reușite vor ajunge să fie expuse :).
Pentru înscrieri contact@victoriei.ro
LOC: Fundatia “Calea Victoriei”
Sursa Foto: Andrei Contiu