Club de Inot Neptun
Mai e nevoie să menționăm beneficiile înotului? Sper că le știți deja. Adaug doar faptul că înotul este primul sport pe care îl pot practica cei mici și este bine să începeți devreme să îi duceți la bazin. Încă din prima lună de viată, copiii sunt apți pentru activitatea în apă. Nu suprasolicită corpul și efortul este minim.
Bun, acum că ați aflat și asta, ce mai așteptați? A, da, să vă spunem despre noul club de înot din București pe care l-am descoperit. Se cheamă Neptun și își desfășoara cursurile în trei locații:

  • Tenis Club 2000, pe Str. Gabriela Szabo, Nr. 3–11, sector 6
  • Complex Lia Manoliu, pe Bulevardul Basarabia 37–39, sector 2
  • Rin Grand Hotel, pe Str. Vitan – Barzesti, nr. 7D, sector 4

Sunt mai multe tipuri de abonamente, depinde de bazinul ales. Trebuie să veniți echipați de acasă cu un costum de baie, cască și ochelari. Restul celor necesare le veți primi acolo. Adica plute, bastonașe, labe de înot.
Cursurile de înot sunt pentru toate categoriile. Unele pentru cei care iau contact cu apa pentru prima oară iar altele sunt de perfecționare. Iar dacă nici părinții (da, da, voi) nu știu să înoate, aflați că sunt și cursuri de înot pentru adulți. Acum e momentul să învățați, ca să mergeți cu princhindelul la mare 😉 Se predau mai multe stiluri: crawl, bras, fluture și spate, deci aveți de unde alege.

Pentru înscrieri și întrebări despre Clubul de inot Neptun, sunați la:
Nicolae Ivan: 0724 385 425
Emilia Ivan: 0723 622 204
sau trimiteți email la:
nicolae.ivan@clubuldeinot.ro
office@clubuldeinot.ro
www.clubuldeinot.ro
[nggallery id=52]