scoala de muschetari
Îl trimiți la Școala de Muschetari. Este un club de scrimă pentru copii, unde îi inițiază în sportul acesta – îi pregătește pentru luptă și atunci să te ții 🙂 .
Cursurile au loc la Colegiul Cantemir Vodă, pe bulevardul Dacia, la intersecția cu Viitorului. Nu e nevoie să aveți echipamente speciale, au ei tot ce trebuie.
Costurile sunt de la 60 de euro în sus. Au mai multe feluri de abonamente: lunar (4 ședințe, de 60 de minute) – 60 de euro; antrenament de grup (o ședință) – 20 de euro și curs de scrimă individual – 5 ședințe la prețul de 225 euro. În perioada vacanței, pentru că mai toți sunt plecați din București, e disponibil numai cursul individual (ăla mai scump), dar la ăsta sunteți șeful – puteți să chemați antrenorul acasă, etc. Dacă nu vreți varianta de 225 de euro, atunci așteptați să înceapă școala și e disponibil și sunt disponibile și opțiunile mai ieftine.
scoala de muschetari sabii de spuma
Cursurile sunt pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani și nu trebuie să vă faceți griji. Adică, știm cum sunt mamele: Aoleu, scrimă? Sabie? Dacă-și scoate ochii? Dacă se rănește? Ei bine, antrenamentele se fac cu o sabie de spumă, iar dacă luptătorul vostru se dovedește vreun pui de Zorro, atunci trece la next level – cursurile pentru avansați (cu sabie de plastic).

Web-site: www.scrima-copii.ro
Telefon: +4 0723.668.985
Adresa: Calea Victoriei, nr. 21-23, Sector 3, Bucuresti
        Blv. Dacia intersectie cu Str.Viitorului nr.60, Sector 3, Bucuresti
Program antrenament copii: Luni, Joi si Duminica 11.00 – 12.00
Esti prea mare pentru Scoala de Muschetari? Te asteptam la cursurile de scrima pentru juniori si adulti!