Baby Spa10
Nou născuții încă se obișnuiesc la mediul în care trebuie să trăiască. Pe vremea când erau la mami în burtă, stăteau în mediu lichid și totul era ușor. Și cred că le plăcea tare mult acolo, că mai toți plâng cu spor în primele zile dupa naștere. Eu zic că dacă îi duceți să înoate o să fie tare fericiți. Pot să înceapă chiar de la o lună, vârstă la care învață extrem de repede să se descurce în apă. Sunt supravegheați permanent de profesori și când văd că scrie pe site că cei cu vârste între 4-12 luni pot să “execute o mică săritură în apă din așezat pe marginea bazinului” încep să cred ca nenea instructoru’ este un guru al înotului.
Unul din părinți poate să intre în apă cu bebelușul, ceea ce e recomandat pentru că cel mic va avea mai multă încredere. Iar cât timp copiii se antrenează să participe la cursa de 100m crawl, încing și o conversație între ei. În traducere liberă, sunt mai mulți copii care învată în același timp. Apropo, abonamentul cu 4 ședințe pe lună costă 420 ron iar dacă luați cursuri individuale e 580 ron. Pentru restul prețurilor aruncați un ochi pe situl Baby Spa.
Bebii foarte, foarte cuminți primesc și masaj, gimnastică și hidroterapie. Toate într-o ședință. Adică de acolo bebe iese energizat și gata de noi năzbâtii. Există cursuri de inițiere în înot și pentru cei mai mari de 4 ani și cum viitoarele mămici merită și ele să fie răsfățate, au un program de gimnastică prenatală, în sală sau acvatică. Cea din urmă este recomandată mai ales în ultimele luni de sarcină.

Baby Spa
Site: www.babyspa.ro
Adresa: Str. Pelinului, nr. 16, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0372.706.506
[nggallery id=53]