• Nu ne putem ascunde într-o mașină, dar putem să ne jucăm cu imaginația. Spuneți-le celor mici că v-ați ascuns și că ei trebuie acum să vă găsească. Odată ce se îndepărtează de locul unde v-ați ascuns voi spuneți “rece” iar atunci când este din ce în ce mai aproape spuneți-le “cald”. Dacă nimeresc locul în primele 2 minute câștigă ceva bun la final.
  • Degetul năzdrăvan: e simplu, vă țineți de mână și cu degetul mare încercați să prindeți degetul celuilalt să vedem care este degetul mai leneș și se lasă mai ușor prins.
  • Dacă plouă puteți face o cursă cu stropii de ploaie: fiecare își alege un strop de ploaie și cel al căruia ajunge cel mai repede jos câștigă cursa.

Ne mai spuneți și voi care sunt jocurile voastre preferate în mașină?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Mark & Marie Finnern/ Flickr.com.