Siguranța copiilor este un lucru de care Bebetex.ro are grijă, de aceea până pe 8 Martie, adică până de Ziua Mamei, avem reduceri la scaunele auto. Promoții mari, de 20% la toate produsele care ne fac cu ochiul pe site-ul magazinului online.

Cu alte cuvinte, dacă aveți nevoie de un scaun auto și bugetul nu vă permitea să-l cumpărați pe cel pe care ați pus ochii acum este momentul.

Noi de exemplu am ales pentru astăzi modelul Ferrari Beone SP Rosso, care costă 350 de lei, dar care la reducere îl putem cumpăra cu doar 280 de lei.

Este un model destinat copiilor de până în 13 kilograme, deci este din grupa 0+. Este Ferrari, deci calitatea ne e asigurată prin brand-ul pe care nimeni nu-l pune sub semnul îndoielii, iar poziţionarea scaunului se va face cu spatele spre direcţia de mers, cu manerul în poziţie verticală.

Are o centură cu prindere în 3 puncte, ajustabilă pe înălţime în 3 poziţii. Se instalează simpu, folosind centurile maşinii și vine dotat cu o pernuţă pentru cap, protecţie moale a centurii în dreptul umărului, reductor pentru spate şi cap, capotina pliabilă, husă detaşabilă pentru spălare și protecţie laterală. Mai pe scurt, are de toate pentru a asigura siguranța copilului.

Produs este unul conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04.

Voi ați pus ochii pe un scaun anume odată cu ofertele din această perioadă?

Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.

Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.