Vara se schimbă garderoba și schimbăm și scaunul auto, pentru că cei mici au crescut, iar scaunele auto nu se mai potrivesc. Și pentru a veni în ajutorul celor care își fac deja bugetul pentru vacanța de vară, Bebetex.ro oferă reduceri substanțiale, mai exact veți plăti cu 10% mai puțin la orice comandă online, prin completarea unui chestionar scurt.
Întrebările sunt 10 sau 8 la număr, ele fiind diferite dacă sunteți sau nu client Bebetex.ro și sunt unele referitoare la gradul de satisfacție ale produselor / magazinului online sau despre dorințele voastre cu privire la produsele pe care le căutați ori doriți să le cumpărați. Completarea întregului chestionar nu durează mai mult de 10 minute din punctul în care ați introdus adresa de mail și până la final, iar reducerea, așa cum spuneam și mai sus, este de 10 procente din prețul produsului pe care vreți să-l cumpărați.
Puteți completa chestionarul online direct pe site-ul Bebetex.ro/chestionar. Important de știut: reducerea nu se cumulează cu alte oferte sau promoții oferite de La Rosa.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.