Peste 83% dintre cei care au participat la un studiu global realizat acum câteva luni de Cisco spun că atunci când vine vorba despre informarea înainte de cumpărarea unei mașini ei se documentează online. Doar 17% ajung la reprezentanțele dealer-ilor înainte să caute informații pe web, pentru a primi date cu privire la mașinile pe care și le doresc.
Și dacă asta vi se pare că demonstrează evoluția tehnologiei și încrederea pe care oamenii o au în domeniu, atunci aflați că mai bine de jumătate dintre cei intervievați spun că ar conduce fără niciun fel de probleme o mașină care să se miște singură.
Mai exact 57% dintre consumatori au încredere în aceste maşini, pieţele emergente fiind cele mai deschise la idee decât cele dezvoltate. Șoferii din Brazilia (95%), India (86%) şi China (70%) nu au probleme în a ceda controlul mașinii tehnologiei, pe când în Japonia doar 28% dintre consumatori spun că ar face asta şi în Germania procentul este de 37%.
În total, 46% dintre părinţi au declarat că şi-ar lăsa copiii într-o maşină care se conduce singură. Voi v-ați lăsa micuții într-una?
studiu cisco
Cisco a chestionat 1.511 consumatori din 10 ţări pentru studiu.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Andrew Malone/ Flickr.com.

Zoo car