Pentru că pot să spun că primăvara și-a intrat în drepturi astăzi vă prezint un scaun auto sigur și colorat, pentru a ne înveseli cum îl vedem, căci dacă ajungem în mașină e clar rost de o plimbare, excursie sau vacanță, deci veștile nu pot fi decât unele “de la bune în sus”.
Modelul despre care vreau să vă povestesc astăzi se numește Nania Beone SP Luxe Galaxy și poate fi comandat pe roz și mov sau verde, după gusturi.
Poziţionarea scaunului se face cu spatele spre direcţia de mers, cu mânerul în poziţie verticală, întrucât este vorba despre un model destinat copiilor de până într-un an.
Este dotat cu centură cu prindere în trei puncte, ajustabilă pe înălţime în trei poziții și se instalează folosind centurile maşinii. Are și protecție laterală, iar capotina este una pliabilă.
Modelul este unul care vine cu tot cu o pernuţă pentru cap şi protecţie moale a centurii în dreptul umărului și o husă detașabilă pentru spălare. Bine de știut este și faptul că materialul folosit este moale şi plăcut la atingere, lăsând pielea copilului să respire şi oferă confort pe distanţe lungi.
Scaunul auto despre care v-am povestit astăzi costă 245 de lei, siguranța copiilor în mașină este neprețuită.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.