Când mașina se află în mișcare imaginile de pe geam se schimbă repede, iar jocurile nu sunt cerute atât de repede precum atunci când ne aflăm în ditai’ ambutejaul din care nici noi nu avem speranțe să mai ieșim prea curând, apăi cei mici.
Pentru aceste momente și nu numai avem jocuri haioase de încercat în mașină. Astăzi vă povestesc despre unul special conceput pentru momentele în care nu mai scăpăm de aglomerația din trafic.
Pentru a-l juca aveți nevoie de cel puțin doi participanți, așadar scoateți la imprimantă de cel puțin două ori jocul cu mașini.
Mașina de început este cea în care vă aflați voi. Începeți prin a colora cu nuanțe diferite mașinile din desen. Apoi, pentru a avansa, trebuie să fiți atenți pe geam și să descoperiți cât mai repede pe lângă voi o mașină care are culoarea celei din fața voastră din joc. Dacă nu aveți prin jur o mașină cu aceeași culoare, e rândul partenerului de joc să se uite pentru a descoperi el una.
Atunci când sunteți la semnul “Stop” trebuie să acordați “prioritate” celuilalt jucător chiar dacă aveți în vizor o mașină de aceeași culoare cu cea din joc.
Când ajungeți la triunghi nu trebuie să acordați prioritate, dar trebuie să descoperiți repede, repede o mașină cu nuanța celei din joc.
Primul care ajunge la final, la Crayola Factory, câștigă.
Voi ce jocuri vă mai jucați atunci când plecați la drum?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copii bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: jamieanne/ Flickr.com.