Tare îmi place atunci când descoper desene animate de la care eu nu mă pot opri din a le vizualiza. Nu sunt deloc violente, ba dimpotrivă, sunt foarte educative, au mesaje clare, concise, explicate pe înțelesul tuturor și sunt foarte utile, indiferent de vârstă.

Seria despre care vă povestesc se numește Green Light și este realizată de Motion Pictures SA.

Un semafor simpatic pe nune Fabio le explică celor mici despre siguranța în mașină, autobuz sau pe stradă, iar fiecare informație este urmată de un exemplu pentru a fi înțeleasă bine de către cei mici și a nu lăsa senzația de explicație rigidă, ce este doar o altă informație bine de știut, ci o experiență prin care poate trece oricine. De la reguli de circulație, la cum pot fi copiii atenți pentru a elimina riscurile unor accidente și multe, multe altele – toate sunt exemplificate simplu și clar, prin intermediul desenelor animate.

Am trecut prin toate clipurile și singurul defect descoperit este faptul că nu sunt în limba română, dar sunt convinsă că vă veți descurca voi cu traducerea.

Descoperiți toată seria pe Cuca.UrbanKid.ro, locul unde adunăm desene animate cuminți și educative pentru copii.

Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.

Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.