Credem că siguranța noastră și a copiilor noștri trebuie să fie unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să avem grijă, atunci când suntem în mișcare, fie că suntem în parc cu un cărucior, fie că suntem în mașină, în tren sau în avion. Pentru aceasta,  avem nevoie să știm care sunt pericolele ce pot apărea în oricare dintre aceste situații și ce putem face pentru a le preveni.
Siguranța în mașină a copilului nostru poate fi chiar o bătaie de cap, atunci când nu știm ce scaun auto ar trebui să folosim, unde găsim informațiile, ce facem atunci când copilul nu vrea să coopereze cu statul în scaun și multe alte lucruri.
Prietenii noștri de la Bebetex au ca misiune și informarea corectă și completă asupra siguranței auto și se adresează părinților responsabili, implicați în a asigura un transport optim și în siguranță, copiilor lor.
Deoarece vrem să susținem această campanie de conștientizare asupra pericolelor ignorării regulilor de siguranță în mașină, vă vom delecta cu o serie de articole, menite să vă facă viața și decizia mult mai ușoară, atunci când plecați la drum cu piticul vostru, indiferent că este vorba de 1000 de km, fie că mergeți până la supermarket-ul de la colțul străzii.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.